Başkan Tok'tan, yeni istihdam seferberliğine destek arayışı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Toktan, yeni istihdam seferberliğine destek arayışı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 17:22

Başkan Tok'tan, yeni istihdam seferberliğine destek arayışı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - İLKADIM Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'İstihdam Seferberliğine' katkı verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

'Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi' referandum çalışmaları kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu’nu makamında ziyaret etti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Keskin ile birlikte Samsun Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Samsun Ticaret Sanayi Odası Başkanı Aydın Özvatan, Samsun Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz, Mustafa Kemal Şahin, Süleyman Hızır'ı ziyaret etti.



İlkadım ilçesi için her türlü başarıya giden çalışmaları desteklediklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Samsun Ticaret ve Sanayi Odasının yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Elimizden geldiğince halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. İlkadım’ı daha ileriye nasıl götürebiliriz onun uğraşı içerisindeyiz. Samsun Ticaret Sanayi Odası ile her konuda iletişim halinde olmamız ve her kurumla sürekli diyalog halinde bulunmamız Samsun ekonomisinin canlanmasına büyük bir katkı sağlayacaktır” dedi.



Türkiye'de istihdam açığının kapatılmasına yönelik Cumhurbaşkanı'nın çağrısına iş dünyasının gerekli katkıları vermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Tok, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliği için en iyi neticeyi almak için iş adamlarımızın üzerine düşen vazifeyi yerine getirme gayreti içerisinde olmalıdır. Ülke menfaatleri adına işsizliği bir nebze olsun azaltabilmek ve alım gücümüzü daha da artırmak için ülke genelinde başlatılan istihdam seferberliği konusunda iş dünyası olarak elimizi taşının altına koymalıyız. Yeni iş sahaları oluşturarak yeni iş imkanları oluşturmalıyız" diye konuştu.



Samsun ekonomisi ve oda çalışmaları hakkında bilgiler veren Samsun Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu, yapılan ziyaretten dolayı Başkan Tok'a teşekkür etti. 



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!