Başkan Tok’tan Haziran müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tok’tan Haziran müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2018 11:35

Başkan Tok’tan Haziran müjdesi

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Unkapanı’na büyük değer katacak Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi’nin resmi temel atma merasimini Haziran ayının ilk haftasında gerçekleştireceklerini söyledi.

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Komşu İftarları programında Selahiye, Unkapanı ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar kurulan iftar sofralarında bir araya geldi.  Unkapanı Mahallesi Leventler Sokak TOKİ önünde kurulan iftar sofrasında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, iftar ezanı öncesi vatandaşlarla sohbet etti.
İftar sonrası vatandaşlara seslenerek Unkapanı mahallesinde büyük değişim yaşanacağını söyleyen Başkan Tok, “Kökçüoğlu ve Hastane Mahallelerimiz için hazırladığımız kentsel dönüşüm çalışmaları çok güzel bir netice ile sonuçlanmışken Yeni Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezimiz de yerinde dönüşüme örnek ve önayak olacak bir proje kimliği taşıyor. 4 yıl gibi kısa bir süreye sığdırdığımız dev projelerimizden biri olacak olan Unkapanı Yaşam ve Kültür Merkezini geçtiğimiz aylarda inşaatına başladık. Bu merkezimiz, konumu ve hizmetleri itibarı ile İlkadım’a büyük değer katacak. 250 araçlık otoparka sahip olacak yeni kültür merkezinde dükkanlar, kadınlar yaşam merkezi, hanım kardeşlerimize özel spor salonu, düğün ve toplantı salonu ve kültür merkezimiz yer alacak. Bu yıl sonuna yetiştirmeyi planladığımız projemizin temel atma merasimini de Haziran ayının ilk haftasına planladık. Şimdiden siz değerli hemşehrilerimizide aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtirim" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!