Başkan Tok, kınalı kuzuları askere uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tok, kınalı kuzuları askere uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2017 12:29

Başkan Tok, kınalı kuzuları askere uğurladı

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - SAMSUN Kamalı Mahallesi'nde gençler, "Allah'a ve vatana kurban olsun" diyerek kına yakılarak dualarla askere uğurlandı.

Samsun Kamalı Mahallesi'nde yapılan asker uğurlamasına katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, askerlere tatlı ikram edip kınalarını yaktı. Vatani görevini ifa etmek üzere Mehmetçiklerle tek-tek ilgilenerek sohbet etti.  Vatani görevini yerine getirmek için sabırsızlandıklarını söyleyen askerler, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un bu gurur verici günlerini paylaştığı için çok mutlu olduklarını belirtti. Türk bayraklarını gece boyunca ellerinden düşürmeyen askerler ve mahalleliler Başkan Tok ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN TOK; “BİZİM KAHRAMANLARIMIZ HAYALİ DEĞİL”

Coşku ve sevincin bir arada yaşandığı uğurlama töreninde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İşte biz bu yüzden büyük bir milletiz. Her gün bombalar patlıyor, sınır ötesinde harekatlarımız sürüyor, içerde ve dışarda hainler kalleş planlarını yapıyor ama biz yine de kınalı kuzularımızı askere yollarken ağlamak yerine büyük bir coşku ve gururla yolluyoruz. Bu yüzden bizim dünyanın büyük güçlerinde ki gibi algı yaratan hayal ürünü kahramanlarımız değil, Ömer Halisdemir, Fethi Sekin ve tankları çıplak elleriyle durduran gerçek kahramanlarımız var. Sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Vatan görevi en kutsal görevdir. Bizde asker ocağı Peygamber ocağıdır, bu görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizi biliyorum ve sizi önce Allah’a sonra Silahlı Kuvvetlerimize emanet ediyorum” dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!