Başkan Tok : Çocuklarımız yaz tatillerini iyi değerlendiriyor

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tok : Çocuklarımız yaz tatillerini iyi değerlendiriyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2017 11:49

Başkan Tok : Çocuklarımız yaz tatillerini iyi değerlendiriyor

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - İLKADIM Belediyesi tarafından İlkadım Etüd merkezlerinde başlatılan yaz okullarında eğitim gören minik öğrenciler yaz tatillerini hem öğrenerek hem eğlenerek geçiriyor.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı İlkadım Etüd Merkezi yaz okulunda eğitim gören çocuklar yaz tatillerini hem öğrenerek hem eğlenerek geçiriyor. Yaz okulu eğitim programında Kur'an-ı Kerim, Peygamberler Tarihi, Siyer-i Nebi, İlmihal, Adab-ı Muaşeret dersleri gören minikler aynı zamanda kişisel gelişimlerine destek olmak amaçlı satranç, sinema, kitap okuma ve birçok sosyal ve kültürel faaliyetlere katılıyor. Minikler eğitimlerinin yanında ilçede ki önemli Türbe ve tarihi yapıları ziyaret ederek geçmiş tarihlerini öğreniyor. Eğitimler sonrası ise minikler İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe ve Restaurant'ta dinlenme imkânı bularak gönüllerince eğlendi.
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı, farklı sosyal kültürel ve sportif faaliyetler ile adından sıkça söz ettiren ilkem yaz kursları; 5 haftalık bir program ile yaz kursu programını hazırlayan Kadifekale İlkem öğretmenleri; “ çocuklar tatil dönemi eğlenerek geçirmek istiyorlar. Bizde ilkem kursları olarak tarihi bir fırsat sunuyoruz. Hem eğitim hem eğlence ikisi bir arada olacak şekilde; çocuklar eğlenirken öğrenmiş oluyorlar. Sosyal kültürel etkinlikler hem de ikramlar ile çocukları çok sevindiriyoruz" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Çocuklarımızın yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri, keşfedilmemiş yeteneklerini gün yüzüne çıkarıp, kültürel ve sosyal alanda gelişmişlerine katkıda bulunmak amacıyla yaz okulu bünyesinde Kur'an-ı Kerim, Peygamberler Tarihi, satranç, kitap okuma gibi kurslar açtık. Çocuklarımızın yaz aylarını hem keyifli, hem de verimli şekilde değerlendirmelerini amaçlıyoruz. Çocuklarımız mutlu olunca bizler daha çok mutlu oluyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her daim yanındayız" diye konuştu" dedi.

Yaz okuluna gelen çocuklar Ihlamur kafede İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile buluştu. Başkan Tok çocuklarla tek tek ilgilendikten sonra günün anısına çocuklarla toplu fotoğraf çekildi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!