Başkan Toçoğlu: “Üniversitemiz Bize Büyük Gurur Yaşattı”

Güncelleme Tarihi:

Başkan Toçoğlu: “Üniversitemiz Bize Büyük Gurur Yaşattı”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 16:46

BAŞKAN TOÇOĞLU, AVRUPA MÜKEMMELLİK ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLEN SAKARYA ÜNİVERSİTESİ'Nİ TEBRİK ETTİ

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sakarya Üniversitemiz ülkemiz ve şehrimize büyük bir gurur yaşattı. Daha önce dünya çapında öne çıkan birçok kurumun almış olduğu 2015 Avrupa Mükemmellik Ödülü’nü bu yıl üniversitemiz aldı. İlk defa bir Türk üniversitesi bu ödüle layık görüldü. Başta rektörümüz olmak üzere, değerli akademisyenlerimiz, yönetici, personel ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı ziyaret etti. Rektörlük Binası’nda gerçekleştirilen görüşmenin ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Kısa bir süre önce Sakarya Üniversitemiz ülkemiz ve şehrimize büyük bir gurur yaşattı. Daha önce dünya çapında öne çıkan birçok kurumun almış olduğu 2015 Avrupa Mükemmellik Ödülü’nü bu yıl üniversitemiz aldı. İlk defa bir Türk üniversitesi bu ödüle layık görüldü. Başta rektörümüz olmak üzere, değerli akademisyenlerimiz, yönetici, personel ve öğrencilerimizi kutluyorum” diye konuştu.
Ziyaretin devamında beraberinde Rektör Elmas ile Kampüs içerisinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, öğle yemeğini SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas ile yedi. Üniversite öğrencisi gençlerle de sohbet eden Toçoğlu, şehri yeniden imar etme konusunda Sakarya Üniversitesi ile ortak çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti. SAÜ ile kurumsal işbirliğini güçlendireceklerini de aktaran Başkan Zeki Toçoğlu, yeni çalışmalar ile ilgili de bilgiler verdi.
Toçoğlu, “Üniversitemiz ve öğrencilerimizden gelen talepler bizim için her zaman önemlidir. Değerli Rektörümüzle sürekli iletişim halindeyiz. Şehrin geleceğini ilgilendiren her konuda istişarelerimiz sürüyor. Üniversite ulaşımını ilgilendiren birçok konuda projeler geliştirdik. Toplu taşımada araç sayısını arttırdık. Kampüs yolunda gerekli çalışmalarımız sürüyor. Üniversiteye ulaşımda alternatifleri çoğaltacağız. 7. Cadde’de çalışmalarımız sona geldi. Yurdun birçok bölgesinden Sakarya’ya okumak için gelen öğrencilerimiz bizim misafirimizdir. Öğrencilerimizi ilgilendiren her konuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!