Başkan Tiryaki’den Altındağ’a 5 yeni spor tesisi müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tiryaki’den Altındağ’a 5 yeni spor tesisi müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 10:24

Başkan Tiryaki’den Altındağ’a 5 yeni spor tesisi müjdesi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi, çocuklar ve gençler başta olmak üzere tüm Altındağlıların rahatça faydalanacakları 5 ayrı spor merkezini hayata geçiriyor.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, pek çok mahalleye spor merkezleri yapmayı hedeflediklerini belirterek sporun yaşam standartlarını yükselttiğini ve kaliteli bir hayat döngüsü sağladığını söyledi. Başkan Tiryaki, “5 yeni spor tesisimizi açacağımızın müjdesini vermek isterim. Hem modern hem de eksiksiz tesisler kuruyoruz. Altındağlılar, buz pateni pistinden, at manejine kadar sporun her branşı ile iç içe olmalı ve tanımalıdır. Kişisel dönüşüm ve değişimin etkenlerinden en önemlisi şüphesiz spordur” dedi.
FUTBOL VE BASKETBOL SAHALARININ YANI SIRA BUZ PATENİ PİSTİ VE AT MANEJİ DE YAKINDA AÇILACAK
Tesislerin hayata geçmesiyle bir futbol sahası ve 500 kişilik kapalı tribünü ile Ulubey Spor Tesisi, halı saha ve 1 basketbol sahasına sahip Doğantepe Spor Tesisi, 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak 2 halı saha ve bir basketbol sahası ile Karacaören Spor Tesisi, toplam 2 bin 480 metrekarede 800 metrekarelik bir doğal buzlu alana sahip Ali Ersoy Buz Pateni Pisti ve yaklaşık 350 metrekarelik alanda kurulu 10 ahır ve 10 atın yer alacağı At Maneji Tesisi, Altındağlıların yanı sıra Başkentlilerin ihtiyaçlarına da cevap verecek.
BAŞKAN VEYSEL TİRYAKİ: “DAHA ÇOK GENCİ SPOR İLE KAYNAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ
Altındağlı gençlerin spor yapabileceği mekanları artırmanın da önemine değinen Başkan Veysel Tiryaki, şunları söyledi:
“Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın, zamanı verimli geçirmelerinin, geleceğe daha sağlıklı yürümelerinin tek yolu spor ve sanat ile iç içe yaşamalarıdır. Belediye başkanlığına ilk geldiğim zamanları hatırlıyorum da Altındağ’da spor yapılabilecek yer sayısı oldukça azdı. Altındağ, fiziksel açıdan değişirken, sosyal açıdan da değişmesi zorunluydu. Ne mutlu ki, bugün her türlü spor branşına sahip çıkıyor ve daha çok gencimizi spor ile kaynaştırmaya çabalıyoruz.
Altındağ’a daha önce 15 spor tesisi, 5 yüzme havuzu kazandırdık. Faaliyete geçireceğimiz 5 yeni spor tesisinin de Altındağ’a çok faydalı olacağına inanıyorum. Geniş alanlara kurduğumuz bu tesisler, hem modern hem eksiksiz donanımlı olacak. Dede ile torun at manejine gidip keyifli vakit geçirirken, buz pateni pistinde gençlerimiz paten sporunda kendine yetiştirebilecek. Yeni neslin kendinden emin, sportif ve sosyal yaşama adapte bir şekilde geldiğinden eminim. Bunun için biz de durmadan çalışıyoruz.”
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!