Başkan Tiryaki: Benim ilham kaynağım, ındağ'a duyduğum sevgidir

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tiryaki: Benim ilham kaynağım, ındağa duyduğum sevgidir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2016 14:47

Başkan Tiryaki: Benim ilham kaynağım, ındağ'a duyduğum sevgidir

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ALTINADĞ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, dünyaca ünlü TEDx konuşmalarının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Kısa adı “TEDö olan, yaymaya değer düşüncelere adanmış, günümüzün önde gelen düşünce liderleri tarafından yapılan kısa ve güçlü konuşmaları sunan kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan TEDx konuşmalarının Ankara organizasyonunun açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Tiryaki, "Benim ilham kaynağım Altındağ'a duydugum sevgidir" dedi.
Dünyada bir şeylerin değişmesi için ön ayak olmuş, bazı toplulukların liderliğini üstlenmiş ve hayatını insanların hayatına yön vermeye adamış olan örnek kişilerin davet edildiği TEDx konuşmalarının Ankara organizasyonu, Hamamarkası'nda bulunan Gökyay Vakfı Satranç Müzesi'nde gerçekleştirildi. Bu zamana kadar Bill Gates, Sir Richard Branson gibi önemli isimlerin konuşmacı olarak katıldığı TED konuşmaları Ankara organizasyonun bu yılki teması, “İlham Kaynağıö olarak belirlendi. Kendisinin de TED konuşmalarının yakın takipçisi olduğunu belirten Başkan Tiryaki, bu organizasyonların hem bireylerin hem de toplumların faydalanabileceği konuşmalardan olduğunu ifade etti. Microsoft'un kurucusu Steve Jobs'un diploma töreninde yaptığı konuşmadan da örnekler veren Başkan Tiryaki, zaman kavramının insanın hayatında sağlık kadar önemli olduğuna değindi ve zamanı boşa harcamamanın önemine vurgu yaptı. Steve Jobs'un “Zamanımız kısıtlı… Bu yüzden onu başkalarının hayatını yaşayarak harcamayın. Başka insanların fikirlerinin gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin" sözleriyle konuşmacılara seslenen Başkan Tiryaki, büyük beğeni topladı.
BENİM İLHAM KAYNAĞIM, ALTINDAĞ'A DUYDUGUM SEVGİDİR
Altındağlı vatandaşların, özellikle de çocukların kendisinin “ilham kaynağıö olduğunu ifade eden Başkan Tiryaki, “Altındağlı kardeşlerime, özellikle de çocuklara duyduğum sevgi, benim her geçen gün Altındağ'ı daha ileriye taşımak için ilham kaynağım oldu. Biz Altındağ'dan aldığımız güç ve ilhamla bu zamana kadar geldik ve yolumuzda ilerlemeye devam ediyoruz.ö dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!