Başkan Tekintaş Meclis üyeleri ve muhtarlarla çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tekintaş Meclis üyeleri ve muhtarlarla çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2017 10:26

Başkan Tekintaş Meclis üyeleri ve muhtarlarla çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU'nun Altınordu İlçe Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte kentte yürütülen çalışmaları inceledi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte yerinde inceleyerek durum değerlendirmesi yaptı. 
Yapılan hizmetlerin yerinde incelenmesinin yeni yapılacak projeler için büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Engin Tekintaş, “Biz bu güne kadar planladığımız çalışmaları hayata geçirmeden önce mutlaka meclisimizde görüşerek karara bağlıyoruz. Şuana kadar planladığımız tüm projelerimiz ve inceleme gezisinde ziyaret ettiğimiz, parklar, sanayi sitesi, yaşlılar merkezi, köprüler ve bunun yanında yaptığımız tüm çalışmalarda memnuniyet taşıdığımızı görüyoruz. Bu gezimizde ayrıca muhtarlarımızla ve meclis üyelerimizle birlikte yaptığımız çalışmaları yerinde incelemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geziye katılarak hizmetlerin yerinde görülmesine katkı sunan tüm meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!