Başkan Tekintaş: Ayrım gözetmeksizin çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Tekintaş: Ayrım gözetmeksizin çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 15:05

Başkan Tekintaş: Ayrım gözetmeksizin çalışıyoruz

Haberin Devamı

Nedim KOVAN/ORDU, (DHA) - ORDU Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, mahallelerde ayrım gözetmeksizin çalışma yaptıklarını, ilçenin sorunlarının çözümü noktasında da ekip olarak çalıştıklarını söyledi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 4'üncü Grup Muhtarlar Toplantısı düzenledi.  Göreve başladığı günden beri toplumun her kesimi ile istişare ederek hizmet etmeyi gelenek haline getirdiklerin belirten Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları muhtarlara anlattı.
Toplantıya katılan muhtarlara teşekkür eden Tekintaş, “İlk gün söylediğimiz gibi ortak akıl birlikte yönetim anlayışı ile yaşanabilir bir Altınordu inşaa ediyoruz. Allah’a şükürler olsun ki bu çalışmamızı bugüne kadar sürdürdük, bundan sonra da devam ettireceğiz. Bu toplantımızın haricinde tüm mahalle muhtarlarımızında katılacağı geniş kapsamlı bir toplantı ile 2017 yılının genel bir değerlendirmesini yapacağız. Hedefimiz, mahallelerimizde yaptıklarımızı ve 2018 yılında yapacaklarımızı siz değerli muhtar arkadaşlarımız ile istişare etmek" dedi.
Altınordu ilçesinde her mahallede hizmetlerin sürdürüldüğünü de vurgulayan Başkan Engin Tekintaş, "Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürmeye gayret ediyoruz. Amacımız her mahallesi yanaşılabilir daha güzel Altınordu oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerle sürekli iletişim halindeyiz zaten yapılması gerekenleri biliyoruz ve yapmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!