Başkan Sütcü: Bu başarı hepimizin

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sütcü: Bu başarı hepimizin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 11:07

Başkan Sütcü: Bu başarı hepimizin

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)-  ADANA Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanlığı, Türkiye’deki küçük ve büyük ölçekli şirketlerin mükemmellik yolculuğunda önemli bir misyon üstlenen KalDer’in (Türkiye Kalite Derneği) eğitimlerini tamamlayıp,  EFQM  (Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı/ European Foundation For Quality Management) denetimlerinden başarıyla geçerek, “Mükemmellikte yetkinlik için tanımlanan 4 yıldız” ödülünün mutluluğunu çalışanlarıyla yaşadı.
AOSB Başkanı Bekir Sütcü ve yönetim ve denetim kurulu üyeleri, Türkiye’de bir ilke imza atarak organize sanayi bölgeleri arasında ilk ve tek olan “Mükemmellikte yetkinlik için tanımlanan 4 yıldız” ödülünün alınmasında emeği geçen başkanlık çalışanlarını akşam yemeğinde ağırladı. Özel bir restoranda verilen kutlama yemeğine, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu Başkanvekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Denetim Kurulu Üyeleri Hilal Aksöz ve Mustafa Fidan ile Bölge Müdürü Mustafa Keskin ve başkanlık çalışanları katıldı.
TAKIM ÇALIŞMASININ SONUCU
Başkan Sütcü, kutlama törenindeki konuşmasında, AOSB’nin elde ettiği başarıda emeği geçen başta yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Bölge Müdürü Mustafa Keskin olmak üzere başkanlık çalışanlarına ve sanayicilere teşekkür etti. Başkan Sütcü, “Recognised for Excellence 4 Star (Mükemmellikte yetkinlik 4 yıldız) ödülünü alan AOSB’nin elde ettiği başarının takım çalışmasının güzel sonucu olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!