Başkan Sümer: Kazanımlarımıza sahip çıkıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sümer: Kazanımlarımıza sahip çıkıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 14:32

Başkan Sümer: Kazanımlarımıza sahip çıkıyoruz

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Kazanımlarımıza sahip çıkarak cumhuriyetimizi ve demokrasimizi daha ileriye götürmeye çalışıyoruz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Türk milletinin Anadolu'yu yurt edindiği günden itibaren bağımsızlığından asla taviz vermediğini belirtti. Başkan Sümer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, şu ifadelere yer verdi:

"Milletimizin en önemli değerlerinden biri özgürlüktür. Çanakkale Savaşı'nda, Kurtuluş Savaşı'nda bu topraklardan ve özgürlüğümüzden ebediyen vazgeçmeyeceğimizi tüm dünyaya destanlar yazarak gösterdik. Cennet vatanımıza göz koyan, bu aziz milleti esaret altına almak isteyenlere karşı milletimiz her zaman gereken cevabı vermiştir. En son 15 Temmuz'da egemenliğimize karşı gerçekleşen saldırıda, milletimiz tüm Dünya'ya adeta demokrasi dersi vermiş, özgürlüğünden taviz vermeyeceğini bir kez daha net bir şekilde göstermiştir. Özgürlüğümüzü muhafaza uğruna verilen bu mücadelenin ardından 30 Ağustos zaferinin yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu daha anlamlı bir şekilde yaşıyoruz. Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için dev projelere imza atıyoruz. Kazanımlarımıza sahip çıkarak cumhuriyetimizi ve demokrasimizi daha ileriye götürmeye çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Antalyalı hemşerilerimizin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!