Başkan Sözlü’den özel ailelere karanfil jesti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sözlü’den özel ailelere karanfil jesti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 16:18

Başkan Sözlü’den özel ailelere karanfil jesti

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği ile hazırlanan 'ÇÖZEG Projesi' kapsamında özel eğitim sınıfı öğrencileri ve velileri ile buluştu.
Başkan Sözlü, Çukurova ilçesinde özel eğitim sınıfında çocukları olan ailelerin eğitilmesi, özel eğitim sınıfı bulunan okullarda bulunan çalışan idareci, öğretmen ve diğer personellerin özel eğitim ile ilgili farkındalıklarının artırılmasını amaçlayan, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliği ile hazırlanan ÇÖZEG (Çukurova Özel Eğitimi Geliştirme Projesi) kapsamında özel aileler ve öğrenciler ile bir araya geldi.
Programda öncesinde Sevgililer Günü nedeniyle dez avantajlı öğrencilerin velilerine karanfil takdim eden Başkan Sözlü, konuşmasında meseleye farkında olarak, insan olarak bakmayı her zaman muhafaza etmek gerektiğini ifade etti. Türkiye’nin dezavantajlı bireyler konusuna medeniyet projesi olarak baktığını aktaran Başkan Sözlü, dezavantajlı bireylerin toplumsal hayatta rahatça yer almasının işbirliği gerektirdiğini söyleyerek, "Atatürk’ün muasır medeniyet olarak tarif ettiği ideal budur. Bizler Adana Büyükşehir Belediyesi olarak samimiyiz, toplumsal manada ailelerin yükünü paylaşmaya her daim hazırız’’ dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!