Başkan Sözlü’den ASKİ Personeline Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sözlü’den ASKİ Personeline Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:30

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, ASKİ KOORDİNASYON MERKEZİ VE ASKİ ŞANTİYELERİNİ, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE ZİYARET EDEREK, PERSONELE ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ, DAHA VERİMLİ ÇALIŞMALARI İÇİN MOTİVASYONDA BULUNDU.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ASKİ Koordinasyon Merkezi ve ASKİ şantiyelerini, sabahın erken saatlerinde ziyaret ederek, personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti, daha verimli çalışmaları için motivasyonda bulundu.
Mesai arkadaşlığının, aslında dava arkadaşlığı olduğunu belirten Başkan Sözlü, “Şafak sökerken hizmet için yola çıkıyorsunuz. Adana’nın içme suyu, kanalizasyon ve altyapısının sağlıklı bir şekilde yürümesi için çalışırken, bir yandan da rızık mücadelesi veriyorsunuz. Cenab-ı Allah hepimizi muvaffak etsin. Sizlerle mesai arkadaşlığımız aslında dava arkadaşlığıdır. Davamız elbette siyasi anlamın ötesinde Adana’ya hizmet davasıdır. Bu, tek başına değerlendirdiğimizde bile çok kutsal bir ifade, kavramdır. Bizi siyaseten dava arkadaşı olarak görenler de, yol arkadaşlığımızı, hizmetlerimizi, sözlerimizi, çalışmalarımızı samimi bulanlar da bizim dava arkadaşımızdır. İnşallah birlikte bir aile verimliliği, düzeni içinde, önümüzdeki dönemin hizmet süresini tamamlayacağız. Adanalılardan alacağımız not başarımızı ya da başarısızlığımızı ifade edecek. Karnemizde başarı olacaksa, bunda sizlerin büyük emeği bulunacak” dedi.
“ASKİ, ADANA İÇİN VE BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KURULUŞ”
ASKİ’nin, Adana için olduğu kadar, Büyükşehir için de önemli bir kuruluş olduğunu kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, “İnsan hayatını doğrudan ilgilendiren konuları kapsayan çalışmalar gerçekleştiriyor ASKİ. İçtiğimiz sudan, atıklara kadar bir çok hizmet, siz değerli mesai arkadaşlarımızın emeğiyle, kontrolünde gerçekleşiyor. Bazı yerlerde yeterli altyapımız varken, hizmet alanımızın genişleyip büyümesiyle, emek harcayacağımız noktalar da arttı. Bunun için kaynağa ihtiyacımız var. Bu kaynak da yine siz değerli arkadaşlarımızın hizmet ve çalışma esaslarıyla doğrudan alakalı. Verimliliği artırma noktasında önemli çalışmalarımız var. Bu şekilde yeni kaynaklar oluşturdukça, bunların ücretlerinize yansıması konusunda bir tereddütün içinde olmayız. Büyükşehir çalışanları için sosyal tesise dönüştüreceğimiz bir yer satın aldık. İnşallah sadece ASKİ çalışanları için hizmet verecek bir sosyal tesisi de buna ekleyeceğiz. Personelimizin ailecek gidebileceği, dışarıya göre daha ekonomik yeme-içme mekanları bizim verimliliğimizi artıracaktır. Bir aile ortamını temin etmeye katkı koyacaktır bu tür tesisler” diye konuştu.
Ziyarette, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar da hazır bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!