Başkan Sözen'den sürpriz doğum günü

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sözenden sürpriz doğum günü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 15:33

Başkan Sözen'den sürpriz doğum günü

Haberin Devamı

 

MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Huzurevi'nin iki sakinine sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Manavgat Belediyesi Huzurevi'nde yaşamlarını sürdüren ve 86 yaşına giren İsmail Aydın ile 79 yaşına giren Necla Şengün'e sürpriz doğum günü kutlaması organize edildi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Boğaz Otel Sahil Kafe'de sürpriz yemek organize etmeleri talimatını verdi. Huzurevindeki 20 büyük için kafede mangal partisi düzenlendi. Başkan Sözen, huzurevi sakinleri yemek yediği sırada kafeye gelerek onlara sürpriz yaptı. Bir arada yenen yemek ve hoş sohbet sonrası masaya doğum günü pastası geldi. İsmail Aydın ve Necla Şengün, doğum günü pastalarını Başkan Şükrü Sözen ile birlikte kesti. Aydın ve Şengün'ün yeni yaşlarını kutlayan Başkan Sözen, onlara sağlıklı uzun ömürler diledi. Başkanın duyarlılığı için teşekkür eden Aydın ve Şengün, hayatlarında yaşadıkları en güzel ve sürpriz dolu gün olduğunu belirtti.

Başkan Şükrü Sözen, "Manavgat Belediyesi Huzurevi'mizdeki başımızın tacı olan büyüklerimizle her fırsata, en ufak zamanları bile değerlendirerek, el ele, gönül gönüle zaman geçirmeye özen gösteriyoruz. Onlarla Manavgat'ımızın güzel manzarası eşliğinde bir piknikte buluşmak, doğum günlerini kutlamak bizleri de mutlu ediyor. Bugün de değerli büyüklerimiz İsmail Aydın amcamız ile Necla Şengün teyzemizin yeni yaşlarına girmelerini hep birlikte kutladık. Tüm büyüklerimizin ellerinden öper, sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yıllar dilerim" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!