Başkan Soylu'dan partililerine teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Başkan Soyludan partililerine teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 11:44

Başkan Soylu'dan partililerine teşekkür

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu, 11-13 Mayıs tarihlerinde Özdere'deki bir otelde gerçekleştirilen AK Parti İzmir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Kampı'na katılan parti teşkilatına teşekkür etti.

Menderes Belediyesi, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın Özdere'deki bir otelde yapılan ve 3 gün süren Seçim Koordinasyon Kampı'na evsahipliği yaptı. 3 gün boyunca önemli toplantıların gerçekleştiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "AK Parti İzmir ailemizi Menderes'te ağırlamanın onur ve gururunu yaşadık. Turizmin parlayan bölgesi olan Özdere'de 3 gün boyunca önemli toplantılar gerçekleştirdik. Seçimler öncesi hem moral, motivasyon adına hem de seçim stratejimizi belirlemek adına verimli bir çalışma oldu. Bu kamp, partimizin koyduğu hedeflere birlik ve beraberlik içerisinde ulaşmak adına önemli. İl Başkanım Aydın Şengül nezninde tüm parti teşkilatıma kampımızda bizlerle oldukları için teşekkür ederim" dedi.

Menderes'i turizmin parlayan yıldızı yapmak için çalıştıklarını da hatırlatan Başkan Soylu, "Böylesine büyük bir organizasyona evsahipliği yapmak 43 kilometrelik sahil bölgemizin tanıtımına da katkı sağladı. Bölgemizi turizmin cenneti yapmak adına attığımız adımlara bir yenisini eklemiş olduk. İlçemizin her alanda tanıtımını yapmak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

MENDERES (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!