Başkan Soylu Ordulular ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Soylu Ordulular ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 10:30

Başkan Soylu Ordulular ile buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin genel kuruluna katılarak, Ordulularla bir araya geldi.

Menderes Ordulular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin genel kurulu, Menderes Belediyesi 75. Yıl Düğün Salonu'nda yapıldı. Tek adayla gidilen genel kurulda başkanlığa tekrar Süleyman Artçı seçilerek güven tazeledi. Genel kurula Menderes Belediye Başkanı AK Partili Bülent Soylu da katıldı. Genel kurulda konuşan Başkan Soylu, "Ordu'dan Menderes'e gelip, hayatına burada devam eden, ailesini burada kuran ve Menderes için gecesini, gündüzüne katan Ordulu hemşerilerimiz bizim için çok değerli. Menderes'te hepimiz bir aileyiz. Bu düşünceyle de hareket ediyor ve Menderes'i geleceğe hep birlikte taşıyoruz. Menderes Ordulular Derneği ile uyum içerisinde çalışmaya devam ederek, sizlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Genel kurulda tekrar başkan seçilen Süleyman Artçı kardeşimi de kutluyorum" dedi.

SÖZLER TUTULUYOR

Verilen sözlerin tutulduğunu da kaydeden Başkan Soylu, "Menderes için ne söz verdiysek yerine getirdik. Ordulu hemşerilerimiz için ne söz verdiysek yerine getirdik. Özellikle Ordulu hemşerilerimizin yoğunlukla yaşadığı Altıntepe Mahallemizin yollarını kullanışlı hale getireceğimizin sözünü vermiştik onu da yerine getiriyoruz. Çalışmalarımıza başladık, inşallah kısa süre sonra tüm çalışmalarımızı tamamlayarak yol sorununu da ortadan kaldıracağız" diye konuştu.

Dernek Başkanı Artçı da Başkan Soylu'ya verdiği destekler için teşekkür etti.

MENDERES (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!