Başkan Silpagar, Konya yolcularını uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Silpagar, Konya yolcularını uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 11:54

Başkan Silpagar, Konya yolcularını uğurladı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Çiftlikköy Belediyesi’nin Hz. Mevlana’nın 744’üncü vuslat yıldönümü dolayısıyla düzenlediği Konya kültür gezisine katılan Çiftlikköylüler yola çıktı.

Kafileyi Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve ekibi yolculuk öncesinde Çiftlikköy Belediyesi önünden uğurladı. 3 otobüste yer alan 150 bayan, gönüllerin şehri Konya’ya yapacakları ziyarette profesyonel rehberler eşliğinde tarihi ve turistik mekanları gezecek. Bayanlar Şeb-i Arûz gösterilerini izledikten sonra dönüş yolculuğuna koyulacaklar.

Başkan Silpagar, her yıl Şeb-i Arûz etkinlikleri tarihlerinde düzenlenen Konya gezilerine Çiftlikköylülerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Halkımızın tarihi başkentlerimizden biri olan, Mevlana’nın, Alaattin Keykubat’ın, Kılıçarslanların diyarı Konyamızın tarihi havasını yerinde görmesi için elimizden gelen imkanları değerlendiriyoruz. Gezimizin tüm katılanlar için en güzel şekilde geçmesini diliyorum, yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!