Başkan Şenol personeliyle bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Şenol personeliyle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2018 16:07

Başkan Şenol personeliyle bayramlaştı

Haberin Devamı

GAZİEMİR Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Ramazan Bayramı arifesinde belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Başkan Halil İbrahim Şenol, Ramazan Bayramı öncesi son mesai günü personeliyle bir araya geldi. Gaziemir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen bayramlaşmaya tüm çalışanlar, birim müdürleri, başkan yardımcıları, Tüm Yerel Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler ve Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan katıldı. Belediyeciliğin ekip ve özveri işi olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, "Bizler bu kenti yöneten büyük bir aileyiz. Ekip olarak bu kentin geleceğine şekil veren, Gaziemir'imizi geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirdik. Bağımsız kuruluşların yaptığı araştırmalar, aldığımız ödüller başarımızı kanıtlar nitelikte. Bu ödüller bizim için gurur, motivasyon kaynağı. Tüm zorluklara rağmen birlik, bütünlük, dayanışma ve özveriyle bu kenti daha ileriye götüreceğiz. Geleceğe umutla bakabildiğimiz, adalet ve barış dolu günlerimizin çoğalması temennisiyle aileniz, çocuklarınız ve yakınlarınızla mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Çocukların, kadınların ölmediği, hukukun, adaletin, özgürlüğün ve barışın hakim olduğu bir dünyada şeker tadında nice bayramlar yaşamanızı dilerim" diye konuştu.

İş yaşantısında yaşanan sıkıntılara ve sendikalarının yetkilerinin alınarak etkisiz hale getirilmeye çalışıldıklarına değinen Başkan Şenol, "Biz belediye olarak her zaman emekten, alın terinden yanayız. Sizlerin haklarını ellerinden almaya çalışanlara en güzel yanıtı sandıkta vereceksiniz. 24 Haziranda ya tek adamlık, padişahlık diyeceksiniz ya da demokrasi, özgürlük diyeceksiniz" diye konuştu.

Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan ve Tüm Yerel Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Tamer Yiğit Güler ise Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunu söyledi. Doğan ve Güler belediye personeliyle birlikte Başkan Şenol'a çiçek sundu, teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!