Başkan Selvitopu'na adelet heykeli

Güncelleme Tarihi:

Başkan Selvitopuna adelet heykeli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 11:55

Başkan Selvitopu'na adelet heykeli

Haberin Devamı

ARALARINDA farklı dönemlerde farklı siyasi partilerde görev yapan belediye başkanı ve meclis üyelerinin de bulunduğu Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Ziyaret sonunda Birlik Başkanı Yalçın Kocabıyık, Selvitopu'na adaleti temsil eden bir heykel hediye etti.

Ziyarette Yalçın Kocabıyık, birliğin kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, ziyarete katılan meclis üyeleri de tek tek söz alarak siyasette görev aldıkları dönemlere ilişkin bilgilendirmelerde bulundu. Ardından tekrar söz alan Kocabıyık, Başkan Selvitopu'nu yakından tanıdıklarını ve onun İzmir'de gerçekleşen özellikle kentsel dönüşüm konusu başta olmak üzere birçok önemli projede imzasının olduğunu belirterek, "Hangi konuda destek istersiniz her zaman yanınızdayız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu da, Birlik üyelerinin arasında yıllarca birlikte çalıştığı başkan ve meclis üyelerinin yer aldığını belirterek,  "Her şeyin başında dostluk geliyor. Saygı ve sevgiyi öne alırsak her şey hallolur" dedi. Konuşmasında Karabağlar için büyük önem arz eden belli başlı sorunları da aktaran Başkan Selvitopu, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, kentin yararına olacak her konuda Türkiye Meclis Üyeleri Birliği ile de ortak hareket etmekten mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Birlik Başkanı Yalçın Kocabıyık, Selvitopu'na adaleti temsil eden bir heykel hediye etti. Kocabıyık, "Siz de adaletlisiniz ve kanunlara uygun hareket ediyorsunuz. O yüzden bu heykel size çok yakışacak" diye konuştu. Adalet heykelinin 5 Nisan Avukatlar Günü'nde verilmesi dikkat çekti. Başkan Selvitopu da adalet heykelini böyle bir günde almanın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Selvitopu kendisine takdim edilen heykelden dolayı Birlik yönetimine teşekkür etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!