Başkan Sekmen'in spor tutkusu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sekmenin spor tutkusu
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 13:53

Başkan Sekmen'in spor tutkusu

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Erzurum Büyükşehir Belediyesi çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun güçlendirmek için futbol turnuvası düzenledi.



Bu yıl ikincisi düzenlenen futbol turnuvası büyük mücadelelere sahne oluyor. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvayı yakından takip eden Başkan Mehmet Sekmen, 3'üncü haftanın maçlarını izledi. Türk futboluna 30'a yakın profesyonel sporcu kazandıran Başkan Sekmen, yeşil sahaya inerek maçların centilmence, sporun fair play ilkesi içerisinde oynanmasını istedi. Takım kaptanları ve forvetlere taktik veren Sekmen, haftanın ilk karşılaşmasının başlama vuruşunu da kendisini yaptı. Başkan Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi'nin Daire Başkanlıkları, iştirak şirketleri ve ilçe belediye takımlarının yer aldığı futbol turnuvasına katılan 28 takıma başarılar diledi.



Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu halı saha futbol oyun kurallarının geçerli olduğu turnuvada dereceye girenlere ödül verilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!