Başkan Sekmen’den kentsel dönüşüm atağı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sekmen’den kentsel dönüşüm atağı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 17:59

Başkan Sekmen’den kentsel dönüşüm atağı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mumcu Caddesi’deki kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu.



Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, beraberinde Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Koçan, Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyeleri olduğu halde kentsel dönüşüm projeleri üzerinde fikir alışverişinde bulundu. Bölgedeki çarpık yapılaşmaya dikkat çeken Başkan Sekmen, gerçekleşecek olan yeni çalışmalarla bölgenin daha modern bir hale geleceğini bildirdi. Mehmet Sekmen, şunları söyledi:



“Erzurum’umuzun en büyük sorunlarından biri de maalesef çarpık kentleşmeydi. 3 yıldır ortaya koyduğumuz projelerle kentsel dönüşümde Erzurum modelini oluşturduk. İlimizde 20’ye aşkın noktada bulunan kentsel dönüşüm projesi başarıyla sürdürülüyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği yatay mimari ve yapılaşmayı bir manifesto olarak görüp projelerimizi bu eksende hazırlıyoruz. Bunun yanında şehrimizin merkezi alanlarında da çalışmalar başlatıldı. Projeler hazır. Yıkımlarını gerçekleştireceğiz. En yakın zamanda da çarpık kentleşmeye neden olan diğer alanları temizleyerek bu görüntülerden vatandaşlarımızı kurtaracağız."



Başkan Mehmet Sekmen, Mumcu Caddesi’nde gerçekleştirdiği çalışmaların ardından İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula’yı ziyaret etti müftülük çalışanları ile görüştü.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!