Başkan Sekmen Hınıs’ta yatırımları denetledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sekmen Hınıs’ta yatırımları denetledi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 16:58

Başkan Sekmen Hınıs’ta yatırımları denetledi

Haberin Devamı

 

ERZURUM, (DHA)- Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs ilçesinde Büyükşehir’in yatırımlarını denetledi.
Hınıs’a giden Başkan Mehmet Sekmen, Hınıs Kaymakamı ve İlçe Belediye Başkanı Bülent Ay ile birlikte Büyükşehirin çalışmalarını inceledi. Hınıslı muhtarlarla da bir araya gelen Başkan Sekmen, vatandaşların taleplerini dinledi. Mehmet Sekmen, düzenlenen toplantıda şunları söyledi:
“Biz kent merkezine ne yapıyorsak aynı çalışmaları ilçelerimizde de gerçekleştiriyoruz. Hınıs, ilimizin en önemli ilçelerinden biridir. 3 yıldır il genelinde yapılan alt ve üst yapı hizmetleri, içme suyu hattı, kanalizasyon, prestij cadde uygulaması, cephe sağlıklaştırması, ışıklandırma, peyzaj, refüj, yol bakım ve onarımı, gölet, tarımsal sulama tesisi, çiftçilere lojistik destek, bilgi evleri, cami bakım ve onarımı, taziye ve imam evleri, makine parkı desteği gibi yerel yönetimle alakalı ne gibi proje veyahut destek varsa bu çalışmaları tek tek ilçelerimizde de hayata geçiriyoruz. Alt ve üst yapıda önemli yatırımları uygulamaya koyduk. Şu an il genelinde tam 427 noktada aynı anda çalışmalarımız sürüyor."

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!