Başkan Saygılı'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Saygılıya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 14:23

Başkan Saygılı'ya ziyaret

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)-İÇ Anadolu Bölgesi Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ile Yönetimleri Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, kent hakkında bilgi verdi. Başkan Saygılı, Kırıkkale’nin nüfusuna göre en çok şehit veren iller arasında bulunduğunu belirterek, şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanında olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Ülkemiz için gözünü kırmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizden minnettarız. Bu vatan topraklarında özgürce yaşamayı şehitlerimize borçluyuz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle sık sık bir araya geliyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize Allah'tan Rahmet gazilerimize de şifalar diliyorum. Onlar bu vatan için canlarını verirken arkalarında bizlere ailelerini, çocuklarını, anne, babalarını emanet ediyorlar. Onlar bizler için çok değerli. Şehitlerimizin bizlere emanet olan aileleri bizlerin aileleridir"

Ziyaret sonrasında farklı illerden gelen Şehit ve Gazi Dernekleri Başkanları Belediye Başkanına illerini temsil eden hediyelerde bulundu. Sivas, Aksaray, Kırşehir ve Yozgat Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ilgi ve alakalarından dolayı  teşekkür etti.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu anlamlı ziyaretten dolayı Şehit ve Gazi Dernek Başkanları ve üyelerine teşekkür etti.  


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!