Başkan Sarıalioğlu, sanayi esnafını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sarıalioğlu, sanayi esnafını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 10:34

Başkan Sarıalioğlu, sanayi esnafını dinledi

Haberin Devamı

OF(Trabzon) (DHA) - Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyesi esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kooperatif Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltıda sorunları dinleyen Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu, “Ülkesi için, bayrağı için, ezanı için tek yürek olan esnaflarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Amacımız hem sanayi sitesi hem de ilçeyle ilgili ihtiyaçları belirlemektir” dedi.

Soruları da yanıtlayan Başkan Sarıalioğlu, en büyük sıkıntının yola bırakılan malzemeler olduğunu anlattı, yola fazla malzeme çıkaran esnaflarla ilgili çok şikayet aldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Hem sanayi sitesi yönetiminden, hem de esnaflarımızdan direkt şikayetler geliyor. Toplatmaya çalışıyoruz. Ceza yazmak ya da baskı yapmak istemiyoruz. Ancak yine düzelme olmazsa bundan sonra ceza yazma yoluna gideceğiz. Yolların kullanımı kısıtlanmamalı. Dükkanların önünden yola çıkma olmasın. Bunu elimizden geldiğince engellemeye çalışacağız.”
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!