Başkan Salman’dan yılbaşı ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Başkan Salman’dan yılbaşı ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 14:17

Başkan Salman’dan yılbaşı ziyaretleri

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, yeni yılda bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Salman, eşi Dilek Salman ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın son gününü nöbette bulunan personeli, taksi duraklarını, hastaneleri, eczaneleri, vatandaşları ziyaret ederek geçirdi. Salman, 2018 yılının hayırlı olmasını temenni ederek, hastalara acil şifalar diledi. Salman, “Geceyi nöbette geçiren tüm sağlık personelimize kolaylıklar diliyorum. Herkese mutlu yıllar” dedi.

31 Aralık günü sesaiye erken saatte başlayan Başkan Salman, ilk olarak Giresunlular Derneği’nde düzenlenen kahvaltıya katıldı. Kahvaltı sonrasında ilk olarak Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne giden Başkan Salman, merkezdeki özel insanlarla bir araya geldi. Yeni yıllarını kutlayan ve ikramda bulunan Başkan Salman, onların coşkusuna ortak oldu. Buradan Kadın Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne geçen Başkan Salman, merkez çalışanlarıyla ve konuklarıyla sohbet etti. Anadolu Kalkınma Vakfı Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla bir araya gelen Başkan Salman, hepsinin yeni yıllarını kutlayarak onlara hediyeler verdi. Son olarak Merkez Huzurevi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Vefa Salman, yaşlı vatandaşlar ile tek tek sohbet etti.

“Onların her zamana yanında olmalıyız” diyen Başkan Salman, “Tüm bu kurumlarımızda görev yapan personellerimiz çok büyük bir hizmet üretmekteler. Rabbim kendilerine kolaylıklar versin. Bu kurumlardaki yaşlılarımızın, çocuklarımızın, özel insanlarımızın her zaman yanında olmalıyız. Bu ziyaretleri fırsat buldukça yapmaya gayret ediyorum, yapmaya da devam edeceğim. Yeni yıl vesilesiyle hem görevi başında olan personelimize kolaylıklar dileyelim hem de büyüklerimizi, küçüklerimizi ziyaret edip yeni yıllarını kutlayalım istedim” dedi.

HASTALARI UNUTMADI

Yeni yılda neredeyse tüm Yalova’yı dolaşan Salman, Devlet Hastanesi ve ek binasına da giderek tüm hastaları ziyaret etti. Çalışan personele kolaylıklar dileyen Başkan Salman, hastalara da acil şifalar temennisinde bulundu. Yeni yıl ziyaretleri sırasında nöbetçi eczanelere de giden Başkan Salman, hem vatandaşların hem de eczane çalışanların yeni yıllarını kutladı. 

TAKSİ DURAKLARINI TEK TEK DOLAŞTI

Yılbaşı gecesinde önemli bir mesai harcayan taksici esnafını da unutmayan Salman, tüm taksi duraklarını dolaşarak esnafa kolaylıklar dileyip ikramda bulundu.

POLİS, ZABITA VE İTFAİYEYE KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Halkın huzuru, refahı, güvenliği için görevlerinin başında bulunan Polis, Zabıta ve İtfaiye personellerini de unutmayan Başkan Salman, Polis Karakollarını, İtfaiye Müdürlüğünü, Zabıta Noktasını ve polis memurlarının nöbet noktalarını ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayıp, kazasız belasız yeni bir yıl temennisinde bulundu.

153’TEN YENİ YIL MESAJI

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye Çağrı Merkezi 153’e giden Salman, gelen çağrıları kendi cevapladı. Burada sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Başkan Salman, herkesin yeni yılını kutlayarak 2018 yılının tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulundu.

SON ZİYARET ANNE VE BABAYA

Yeni yıl mesaisini gecenin geç saatlerine kadar sürdüren Başkan Salman, son ziyaretini ise anne ve babasına gerçekleştirdi. Anne ve babasının elini öpen Başkan Salman, yeni yıllarını kutladı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!