Başkan Salman:Yalova’da yeni moda, yapılanlara zarar vermek

Güncelleme Tarihi:

Başkan Salman:Yalova’da yeni moda, yapılanlara zarar vermek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2018 14:54

Başkan Salman:Yalova’da yeni moda, yapılanlara zarar vermek

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi tarafından düzenlenen ve modern bir görünüme kavuşan Doğu Sahil Bandı’nda bulunan çeşmenin muslukları kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Daha önce de Doğu Sahil Bandı girişinde bulunan Yürüyen Köşk’ü anlatan panolara zarar verilmişti.

Çeşmelerin çalınmasını sosyal medya hesabından duyuran Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk kentimiz için 'Geleceğin Su Şehri' ibaresini birileri çeşmeleri çalıp suları boşa akıtsın diye söylemedi. Ama bu sözü yanlış anlayanlar olmuş sanırım. Doğu Sahil Bandı’ndaki çeşmelere göz dikmişler, çeşmelerin msluklarını yerinden sökmüşler. Zarar gören, çalınan kamu malı musluklara mı üzülsek, yoksa fark edilene kadar saatlerce boşa akıp giden suya mı? Allah ıslah etsin. Kentlilik bilincine elbet bir gün hepimiz ulaşacağız ve bileceğiz ki aslında zarar gören hepimizin malı” dedi

BAŞKAN SALMAN: ATIL BİR YERDİ

Yıllardır Doğu Sahil Bandı’nın atıl bir yer olduğunu ve burayı modern bir görünüme kavuşturduklarını belirten Başkan Salman, “Bu bölge Mustafa Kemal Atatürk’ün bize en güzel miras olarak bıraktığı yerlerden. Yalova Belediyesi olarak burada yapmış olduğumuz çalışmalarla modern bir görünüme kavuşturduk ve çalışmalarımız bu yönde ilerliyor. Ama biz bu çalışmalarımızı yaparken sürekli birileri de çıkıp zarar vermeye devam ediyor. Daha önce de Doğu Sahil Bandı’nın girişinde bulunan panolara zarar verilmişti, şimdi ise çeşmelere zarar verilmeye başlandı. Her iki girişi de düzenledik. Ancak ne yazık ki kendini bilmezler her zaman olduğu gibi bu kez de bu yapılanlara zarar veriyorlar. Ama buranın eskisi gibi atıl bir halde kalmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Gereken yenileme neyse hemen yapılacak” dedi.
 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!