Başkan Salman, şampiyonları ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Salman, şampiyonları ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 12:18

Başkan Salman, şampiyonları ağırladı

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, Antalya’da düzenlenen 30 ülkeden 1000 sporcunun katıldığı müsabakalarda Dünya şampiyonu olan Yalovalı Kadir Dalgakıran, Dünya üçüncüsü Celil Üstün ve Yusuf Önder’i makamında ağırladı.

Karma Dövüş Sanatları (Mixed Martial Arts-MMA) kapsamında Antalya’da düzenlenen müsabakalarda İbrahim Yıldız’ın antrenörlüğünde Yalova’yı temsil eden sporcular Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. Yaklaşık 1000 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Dünya şampiyonu olan Kadir Dalkıran, Dünya üçüncüsü olan Celil Üstün ve 37 Kg. mücadele ederek madalya alan Yusuf Önder ile bir araya gelen Başkan Salman, sporcuları tebrik etti.

“Bizlere bu gururu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, “30 ülkeden 1000’e yakın sporcunun katıldığı turnuvada hem şampiyonluğu hem de üçüncülüğü almak kolay iş değil. Sizlerin elde ettiği bu başarı kentimizin de adının uluslararası bir arenada en üst sıraya yazılması anlamına geliyor. Ülkemizin ve kentimizin ismini duyuran sizlerle ne kadar gurur duysak az. Daha yolun başındasınız, bizleri daha çok madalyalar kazanarak gururlandıracağınıza eminim” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!