Başkan Salman, öğrencilere sertifikalarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Salman, öğrencilere sertifikalarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2018 12:29

Başkan Salman, öğrencilere sertifikalarını verdi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediyesi tarafından inşa edilen ve 15 Mart itibariyle hizmet veren Trafik Eğitim Parkı’nda öğrencilere verilen eğitimler devam ediyor.

Devam eden eğitimleri yerinde görmek amacıyla Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, öğrencilerle bir araya geldi. Yalova Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokolün ardından 15 Mart tarihi itibariyle Trafik Eğitim Parkı’nda minik öğrenciler için eğitimler başladı. Adnan Menderes Mahallesi, Hisar Sokak’taki bin 700 metrekare alan içerisine yapılan Trafik Eğitim Parkı’na öğretmenler eşliğinde gelen öğrenciler hem kendi öğretmenleri, hem trafik polisleri, hem de Yalova Belediyesi personellerinden trafik kuralları hakkında bilgiler alıyor. Toplam 1 saatlik eğitimin ardından ise öğrencilere sertifikaları veriliyor. Eğitimlerin başladığı günden bugüne kadar toplam 700 öğrenciye sertifikaları verildi.

Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret eden Başkan Vefa Salman, Bahçelievler İlkokulu 4/E öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Salman, çocuklara eğitimlerinde neler öğrendiklerini sordu. Başkan Salman, soruları tek tek cevaplayan 24 öğrenciye sertifikalarını takdim etti. Programın sonunda öğrenciler, sertifikalarını göstererek Başkan Salman ile birlikte günün anısına fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!