Başkan Şahiner’ Den Jet Çözüm

Güncelleme Tarihi:

Başkan Şahiner’ Den Jet Çözüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 17:35

BAŞKAN ŞAHİNER'DEN JET ÇÖZÜM

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Hacettepe Mahallesi’nde yalnız yaşayan ve elektrik kontağından çıktığı tespit edilen yangında evi tamamen yanan Nazlı Maden’i ziyaret etmiş, ziyaret esnasında bir köşede boynunu büküp oturan Nazlı teyzenin yanına yaklaşarak "Üzülme Anam Önce Allah, Sonra Biz Varız" demesi dikkatlerden kaçmamıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şahiner, "Fen işleri Müdürlüğü ekiplerimize incelemeleri için talimat verdim. Yanan evin hemen bitişiğinde bulunan boş evin bütün ihtiyaçları ve eksikleri tamamlanarak en kısa sürede oturulacak hale getirilecektir" dedi.
Başkan Şahiner sözünde tutarak evin bakım çalışmalarına 24 saat geçmeden başladı. Belediye Fen işleri müdürlüğünce tadilatı yapılan evin eşyaları dizayn edilerek en kısa sürede Nazlı Maden’ e teslim edileceği bildirildi.
Evi yanan Nazlı Maden, belediye başkanının yardımından, ilgisinden çok duygulandığını ve memnun olduğunu dile getirerek, "Allah başkanımızdan razı olsun. Sıkıntılı günümüzde yanımıza geldi. Bu kadar kısa bir sürede böyle bir çalışmanın yapılacağını beklemiyordum" diyerek Başkan Şahiner’e teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!