Başkan Şahin'den çocuklara hafta sonu hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Şahinden çocuklara hafta sonu hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 15:26

Başkan Şahin'den çocuklara hafta sonu hediyesi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen ve belediyenin işbirliğinde Elmadağ Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen kukla şenliği, ilçedeki çocukların yüzünü güldürdü.
2 gün süren kukla şenliğinde anne ve babalar, çocukları ile birlikte keyifli zaman geçirdiler.
Çocuklar doyasıya eğlenirken kendilerine hediye edilen balonlar ile şekil yapmayı öğrendiler, gönüllerince dans ettiler. Çeşitli yarışmalara katılarak hediyeler kazandılar. Program sonunda patlamış mısır yiyerek kendileri için hazırlanan günün tadını çıkardılar.
Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, "Geçmişten günümüze çocukların vazgeçemediği ilgi alanlarından bir tanesini kuklalar oluşturmaktadır. Kuklalarla oyun, çocukların hayal gücünü, yeteneklerini ve yaratıcı düşünmeyi geliştirir. Bu tür bir çalışma çocukların yaratıcılıklarını ortaya koymalarına yardım eder. Buraya gelip aileleriyle birlikte zaman geçirmeleri ise bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu etkinliğin İlçemizdeki çocuklarımız için yapılmasını sağlayan Kültür ve Turizm Bakanlığımız nezdinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!