Başkan Şahin: Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım

Güncelleme Tarihi:

Başkan Şahin: Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 15:33

Başkan Şahin: Yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Hayatımda yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım. İnsanların en hayırlısı insana hizmet edendir anlayışıyla bugüne kadar geldik" dedi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından verilen iftar yemeğinde öğretmenler, öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi. Başkan Şahin, burada yaptığı konuşmada, "Hayatımda yaşadığım hiçbir şeyden pişman olmadım. İnsanların en hayırlısı insana hizmet edendir anlayışıyla bugüne kadar geldik. Yusuf Bey'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Genel merkezimiz bu görevi bize tebliğ etti. Güvendikleri için genel merkezimize de teşekkür ediyorum. İnşallah ben de bütün varlığımda Samsun’a bütün gücümüzle hizmet edeceğiz. Çok çalışacağız, kendimize az zaman ayıracağız. Çünkü Bizim zamanımız hep çalışarak geçtiği için kendimizden bir şüphemiz yok.Samsun’un problemlerini biliyoruz. Toplumun önceliklerine ilişkin raporlar var lakin son haliyle ilgili bir çalışma daha yaptırıyorum. Neticede toplumun istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.
Samsunun bütün potansiyellere sahip bir şehir olduğunu belirten Başkan Şahin "Karadeniz’in en büyük şehriyiz. 4 ulaşım imkanının tümüne sahibiz. Anadolu'ya açılış kapısıyız. Ama geçmişten gelen yüklerden dolayı Samsun, hak ettiği yerlerde değil. Ama şehrimizi makus talihini değiştirecek, kalkındırıp geliştirecek olan bizleriz. Birileri gelip bizi kurtaracak değil. Bunu hep birlikte yapacağız. Eskiden 'Kurtar bizi ana, baba'  diye çok sloganlar yazıldı, çağrılar yapıldı ama kurtaran çıkmadı. Samsun'u, çalışarak kurtaracağız" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!