Başkan Sağıroğlu çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sağıroğlu çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 11:44

Başkan Sağıroğlu çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

YOMRA(Trabzon),(DHA) – Trabzon’un Yomra İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ilçede süren yol betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İlçede başlatılan yol asfaltlama ve betonlama çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu da ilçenin İkisu Mahallesi’ne giderek betonlama çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Önceliklerinin ana arterler olduğunu belirten Başkan Sağıroğlu, “Ortahisar Belediyesi ile 2017 yılı için 12 bin ton asfalt protokolü yaptık. 8 bin metre küp beton ihalesi de gerçekleştirdik. Sezonun açılmasıyla birlikte, emekçi kardeşlerimin üstün gayretleriyle çalışmalarımıza başladık. Önceliğimiz ana arterler. Engelli, yaşlılarımız ve hastalarımızın önceliği var. Şuan asfaltlama çalışmamız Gülyurdu mahallemizde, betonlama çalışmamız ise İkisu mahallemizde devam ediyor.  25 mahallemizin tümünde çalışmamız olacak. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz biraz sabırlı olmaları. Sabrın sonu selamettir. Biz 24 saat kesintisiz milletimizin hizmetindeyiz. Biz milletimizin efendisi değil, hizmetkârıyız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!