Başkan Polat'tan, Engelliler Spor Merkezi'ne ziyaret 

Güncelleme Tarihi:

Başkan Polattan, Engelliler Spor Merkezine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 14:07

Başkan Polat'tan, Engelliler Spor Merkezi'ne ziyaret 

Haberin Devamı

MALATYA, (DHA)- MALATYA'da Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Engelliler Spor Merkezi'ni ziyaret ederek merkezde bulunan engellilerle sohbet etti. 
Başkan Polat, Engelli kardeşleriyle burada yapmış oldukları spor faaliyetleri herkesi fazlasıyla mutlu ve memnun ettiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak Özalper mahallesinde bulunan parkı, Downsendromlu ve Otizmli çocuklar için tahsisi daha önceden yapıldığını hatırlatarak, "Bu parkımızı Downsendromlu ve Otizmli çocuklarımıza kazandırmak için çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Ayrıca Yeşiltepe Bölgemizde Engelsiz Yaşam Merkezinde birinci etap çalışmalarımızda sona yaklaştık. İnşallah bu alanları en kısa süre içerisinde engelli kardeşlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.
Malatya'da engelliler için büyük hizmet ve yatırımların yapıldığını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, "Engelliler için yapılan hizmetlere bakıldığı zaman Malatya Türkiye'de önde gelen illerden biri durumunda. Büyükşehir Belediyemizin devam eden projelerinin tamamlanmasının ardından Malaya'nın Türkiye'de örnek gösterilecek bir il konumuna geleceğine inanıyorum. Ayrıca yapılan bu hizmetlerin işlevselliği çok önemli. Bugün burada 200'ün üzerinde engelli sporcu kardeşimiz faydalanıyor. Buradaki sporcu kardeşlerimizin uluslar arası müsabakalarda derece elde etmeleri bizleri gururlandırmaktadır. Büyükşehir Belediyemiz her noktada engellilere ulaşıyor, engelliler ile toplum arasında engelleri kaldırmak adına güzel projelere imza atıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımızı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum" diye konuştu
Milletvekili Çakır ve Başkan Polat, merkezdeki engelliler ile yakından ilgilenerek sohbet etti.  Çakır ve Başkan Polat Bilek Güreşi Avrupa 3'üncüsü Muhammet Sefa Bakan ile bilek güreşi yaptı.
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!