Başkan Polat, çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Polat, çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 13:56

Başkan Polat, çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

Taha AYHAN/ MALATYA, (DHA)- YEŞİLYURT Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yardımcıları ve Yeşilyurt Birim Müdürleri ile birlikte tamamlanan Gedik Kent Park ile çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiği 'Gedik Müze ve Kültür Evi'ndeki çalışmaları inceledi.
Başkan Polat, ilçede alternatif sosyal alanların yanı sıra bir cazibe merkezi oluşturulması adına yapılan 'Gedik Kent Park' projesinin her yönüyle değerli ve kıymetli bir yatırım olduğunu söyledi.
Yeşilyurt'un geçmişten gelen örf, adet, gelenek ve göreneklerini geleceğe taşıyacak, ilçenin sosyal dokusu ve kültürel zenginliklerine değer katacak yatırımlara ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Polat, "311 bin 764'lük nüfusuyla Malatya'nın en büyük ilçesi Yeşilyurt'u ülkemizde örnek alınacak bir ilçe hüviyetine ulaştırmak amacıyla başlattığımız değişim ve dönüşüm hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Yeşilyurt Belediyesi klasik belediyecilik alanında hiçbir eksiklik bırakmazken asıl yarışın olduğu sosyal belediyecilik ve insan odaklı hizmetlerde sürekli ön plandadır. İlçemizin sosyal dokusuna uygun, doğal ve kültürel zenginliklerini yeni yatırımlarla ön plana çıkaracak projelerimizi teker teker hizmete sunmanın gururunu yaşıyoruz.  Kadim Çırmıktı'nın yeşil alanları ve doğal güzelliklerine hâkim bir noktada bulunan Gedik tepesini iç ve dış tasarımlarıyla dikkat çekici özelliklere sahip, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek yeni yatırımlarımızla cazibe merkezine dönüştürüyoruz. Dört katlı sosyal tesis binası, kafe-restaurant, rekreasyon alanları, sekili şekilde oluşacak parklar, kamelyalar, yeşil alanlar ve yürüyüş yollarının yer aldığı 'Gedik Kent Park' projemizin büyük bir kısmı tamamlandı. Bölgemizin turizm ve ekonomik yapısına çok önemli kazanımlar sağlayacak olan 'Gedik Kent Park' projemizin yanı sıra şu anda inşaatı devam eden Gedik Müze ve Kültür Evimiz tamamlanıp hizmete sunduğumuz zaman Gedik Tepesi her yönüyle cazibe merkezi olacaktır" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!