Başkan Pamuk çalışmaları denetledi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Pamuk çalışmaları denetledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 15:54

Başkan Pamuk çalışmaları denetledi

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'in merkez Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Nusratiye ve İhsaniye mahallelerinde devam eden asfalt kaplama ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi. Vatandaşlar ve esnafla sohbet eden Pamuk, Akdeniz'in 65 mahallesine hizmet vermek için ekiplerle yoğun mesai harcıklarını söyledi.
Yakın süre içinde ilçede asfalt, kaldırım ve  yol eksiği yaşayan tek mahallenin kalmayacağını kaydeden Pamuk, ''Aynı anda ilçenin dört bir yanında asfalt, yama ve kaldırım kaplama hizmeti aralıksız devam ediyor. Nusratiye ve İhsaniye mahallelerinde çalışma yürüten fen işleri ekipleri, bir yandan asfalt kaplama ve yama, diğer yandan kaldırım ve bordür çekme çalışması yapıyor. Ekiplerin, İhsaniye Mahallesi’nde sürdürdüğü çalışmaların bir kısmı tamamlandı. Belediyenin içinde olduğu borç yüküne rağmen bütçemizi, halkımız ve kentimiz yararına hizmet ve projelerde kullanmak için azami bir gayret sarf ediyor, çok ciddi ve de etkili bir tasarruf politikasıyla hareket ediyoruz'' dedi.
Hizmet verilen bölgeleri ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetleyen Pamuk, birim müdürlerinden bilgi alıp dile getirilen talepleri ve şikayetleri dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!