Başkan Palancıoğlu, İnşaat Mühendisleriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Palancıoğlu, İnşaat Mühendisleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2017 16:38

Başkan Palancıoğlu, İnşaat Mühendisleriyle buluştu

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - TALAS Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası üyeleriyle bir araya gelerek, görevi boyunca gerçekleştirdiği ve yapacağı birçok projeyi yaptığı görsel sunumla anlattı.

Belediye olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “İnşaat mühendisleri ve müteahhitler ne kadar başarılı iş yaparsa mesken daha rahat alınabiliyor. Aramızda meskenden kaynaklanan sıkıntılar varsa bunu burada istişare ederek çözmeye çalışalım. Talas’ta çok kısa süre içinde 6 okul, 8 cami ve 2 sağlık ocağı yaptık.  Talas’ın 30-40 yıllık birikmiş imar taleplerini inceledik. Arkadaşlarımız 2 senenin üzerinde bir çalışma yaptı. Güzel bir imar revizyonu ortaya çıkardık. Burada yeşil alan miktarını tam 2 katına çıkardık. Parçalı yeşil alanları birleştirdik. 13 tane ticari ve konut parselini park ve yola çevirdik. Yeni imar revizyonu ile 13 yeni okul projemiz var. Bununla birlikte yeni cami ve sağlık ocağı alanlarının miktarını yaklaşık 2 katına çıkarttık.  İmarla ilgili dükkanların tavan yüksekliğini 4,25 metreye çıkardık. Talas’ta binaların daha nitelikli olması için uğraşıyoruz” dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Yener Torunoğlu ise, Başkan Mustafa Palancıoğlu’na sunumları ve işbirliği içinde çalıştıkları için teşekkür etti.

FOTOLU

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!