Başkan Palancıoğlu, Akçakaya'da tesis açtı, personelle bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Palancıoğlu, Akçakayada tesis açtı, personelle bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 13:30

Başkan Palancıoğlu, Akçakaya'da tesis açtı, personelle bayramlaştı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - TALAS Belediyesi Akçakaya Mahallesinde bulunan atıl binayı düzenleyip yenileyerek çay bahçesi ve sosyal tesis yaptı. Tesis belediye tarafından vatandaşların toplu sosyal etkinliklerini yapabileceği, boş zamanlarında hoş vakit geçirebileceği bir mekan haline dönüştürüldü. Tesisin açılışına katılan Başkan Mustafa Palancıoğlu, daha sonra belediye personeliyle bayramlaştı.

Akçakayalı vatandaşların yoğun isteği üzerine tesisi onardıklarını ve sözünü tuttuğunu belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Bence Kayseri’nin en güzel manzarasına sahip yeri Akçakaya Mahallesi. Hem Ali Dağı hem de Erciyes Dağı’nı görüyor. Nefis bir havası var. İnsanlar Akçakaya’ya uzaktan gelince toplanıp sohbet edeceği bir yer istiyor. Burasıda eskiden kullanılmış ve pejmürde bir haldeydi. Muhtarımızdan ve sizden gelen yoğun istek üzerine burayı ayağa kaldırmak için söz vermiştik ve bunu gerçekleştirdik. Bende burada olmaktan çok mutlu oluyorum. İnşallah bundan sonra geldikçe bizde çayımızı burada içeriz. Bu tür tesisleri hızlı bir şekilde yapıp sizlerin hizmetine sunacağız” dedi. 

Ali Dağı'nın çevresine 10 bin kilometrelik yol açtıklarını ve bu projeyle Akçakaya Mahallesinin daha da gelişeceğini belirten Başkan Palancıoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Dağın zeminin oturmasını bekliyoruz. Ali Dağı’nın komplesini belediyemizin tahsisine aldık. Bu Türkiye’de yapılan en büyük çalışma. İnşallah burası Kayseri’nin en güzel yürüyüş yollarından bir tanesi olacak. Havacılık sporları merkezi haline gelecek. Aynı zamanda bisiklet ve binicilik parkurları olacak. Sosyal tesisler de kazandırmaya çalışacağız. Ama Tabi bunlar bir zaman istiyor. Yakında bu 10 bin kilometrelik yolu 7 ve 8 yaşında ağaçlarla ağaçlandıracağız. Hazır olduğunda inşallah çok daha iyi bir Akçakaya ortaya çıkacak. Şehir dışında yaşayan Akçakayalı vatandaşlarımızda geri dönmeye başlayacaktır. Somuncu Baba’nın restorasyonu bitti. Burayı manevi bir ortama kavuşturarak inşallah güzel bir eğitim merkezi yapacağız. Tesisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yapımında emeği geçen belediyemizin teknik ekibimize çok teşekkür ederim.”

PALANCIOĞLU, PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu Kurban Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaşarak personele emekleri için teşekkür etti.

Personelle sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Tek isteğimiz vatanımız ve milletimiz için çalışmak. Bu ülke için emeklerinizi asla esirgemeyin. Bu ülkeye sahip çıkmak demek görevimizi en iyi şekilde layıkıyla yapmamız demek. Sizlerin çalışması bizler için çok önemli. Sizler sayesinde hizmetler yapıyoruz. Siz bizim arkamızda duran, yani mutfakta asıl işi yapanlarsınız. Sizin yaptığınız çalışmalar bizim yüzümüzü ağartıyor. Özellikle teknik hizmetlerden vatandaşlarımız oldukça memnun. Yaptırdığımız anketler memnuniyetin yüksek olduğunu gösteriyor. El ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde çalışalım. En büyük iş sizlere düşüyor. Hepinize emeği için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Hepinizin bayramını kutluyor ailelerinize de selamlar iletiyorum'' dedi. Program sonucunda Başkan Mustafa Palancıoğlu tek tek tüm personelle bayramlaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!