Başkan Öztürk’ten genç güreşçilere malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Başkan Öztürk’ten genç güreşçilere malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 10:40

Başkan Öztürk’ten genç güreşçilere malzeme desteği

Haberin Devamı



KOZAN(Adana) , (DHA)- ADANA'nın Kozan İlçe Belediye Başkanı Musa Öztürk genç güreşçilere malzeme desteğinde bulundu. Şort, tişört ve spor ayakkabıdan oluşan malzemeler güreşçilere kapalı spor salonunda dağıtıldı.
Kozan Belediyesi tarafından temin edilen malzemeleri sporculara Başkan Yardımcısı Yaşar Şenöz takdim etti. Sporcularla yakından ilgilenen Şenöz, "Başkanımızın talimatları doğrultusunda yavrularımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Kozanımız Dünya ve Olimpiyat Şampiyonumuz Merhum İsmet Atlı ağabeyimiz gibi efsanevi bir sporcuyu yetiştirdi. Adana Büyükşehir Belediyemizin desteği ile Kozan'da İsmet Atlı anısına karakucak güreşleri düzenliyoruz. Bu kadar büyük sporcuları yetiştiren, önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Kozanımızıda genç güreşçilerimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur" dedi.
Kozan Belediyespor güreş takımının 30 sporcunun malzeme ihtiyaçlarının karşılandığını belirten antrenör Ahmet Yılmaz, "Belediye Başkanımız Musa Öztürk göreve geldiği günden bu yana takımımıza destek veriyor. Bu büyük desteğin neticesinde sporcularımız bir çok bölgesel ve ulusal turnuvadan önemli derecelerle, madalyalarla döndü. Bu günde, daha önce eksiğimiz olduğunu belirttiğimiz antrenman şort, tişört ve ayakkabılarına kavuştuk" diye konuştu.
 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!