Başkan Öztürk: Altyapı medeniyettir

Güncelleme Tarihi:

Başkan Öztürk: Altyapı medeniyettir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 12:33

Başkan Öztürk: Altyapı medeniyettir

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN,(Adana),(DHA)- ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi 2015 yılında başlayan Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün talimatı ile 2015 yılı Mart ayında başlayan çalışmalar Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şantiye Şefliği ekiplerinin yürüttüğü proje kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nin ardından Şıh Efendi Bulvarı, Saimbeyli Caddesi, Üstün Sokak, Fehmi Özel Türkay Bulvarı, İmam Hatip Sokak, Ova Sokak, Irmak Caddesi, Sırkıntı Caddesi ve Şevkiye Mahallesinde altyapı ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları tamamlandı. Ekipler yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına Varsaklar Mahallesi'nde devam ediyor. Proje ile Kozan altyapısının en büyük sorunu olan yağmur suyu baskınları ve taşkınları tamamen sona erdi.
Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, "Kent merkezinde aşırı yağmurlu havalarda altyapının yetersiz kalması nedeniyle işyerleri ve evler bazen su baskınları ile karşı karşıya kalıyordu. Vatandaşlarımızın yaşadığı bu olumsuzlukları gidermek amacıyla başlatılan yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına devam ediyoruz. Alt yapı medeniyettir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!