Başkan Özdemir: Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya çalışıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Özdemir: Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya çalışıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 09:32

Başkan Özdemir: Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya çalışıyoruz

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler birimi çalışmalarını ve faaliyetlerini tanıtm noktasında ‘amasyakultursanat.com’ adı altında bir site kurdu.

Amasya Belediyesi kültür sanat sitesi kurdu. Kültür sanat sitesinde kültürel gelişmeler buradan aktarılmaya çalışılacak. Yeni sitede kültür sanat etkinliklerinden, kültür evleri kurslarından, Amasya tarihinden, yayınlanan sesli ve görsel yayınlardan, yapılan yarışmalardan haberdar olma imkanı sağlayacak.

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Belediye olarak sosyal medyayı aktif şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Yeni web sitemizle modern bir tasarım uyguladık. Fonksiyonel bir yapıya ağırlık vererek zengin bir içerik oluşturduk. Web sitemizde kültürel etkinliklerimizi, yaptığımız yarışmalarımızı, belediyemize ait görsel ve sesli yayınlarımızı, Amasya tarihi bölümü ile müzelerimizi, camilerimizi, türbelerimizi, kültür evlerindeki kurslarımızı, gençlik portalı ve belediye çocuk yuvası hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturduk. Yeni web sitemiz ile halkımızın aradıkları bilgilere çok daha kolay ve pratik bir şekilde ulaşabilecek ve yeniliklerimiz daha hızlı bir şekilde duyurulabilecek. Bu hizmet sayesinde hemşehrilerimiz belediyemizin çalışmalarından daha kolay haberdar olacaklar. Yeni internet sitemiz hayırlı olsun” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!