Başkan Özaltun’dan Jandarma Ve Garnizon Komutanı’na Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başkan Özaltun’dan Jandarma Ve Garnizon Komutanı’na Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:38

BEYŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÖZALTUN, BEYŞEHİR İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ.

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Başkan Özaltun, bir süre önce Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Beyşehir Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yalçın Urlu’yu makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Başkan Özaltun, ziyarette yaptığı konuşmada, Beyşehir’e atanan Yüzbaşı Urlu’nun ilçede faydalı işlere imza atacağına emin olduklarını belirterek, “Kendisine hem hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, hem de 1 Kasım’da ilçemize bağlı taşra mahallelerindeki seçim sandıklarının güvenliği konularını istişare ettik. Ayrıca, Beyşehir’e dair geleceğe yönelik projelerimizi konuştuk. Komutanımıza başarılar dilerken, uhdesinde Beyşehir’de ve Güneydoğu’da, tüm Türkiye’de görev yapan kolluk kuvvetlerimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah’ım onların burunlarının kanamasına dahi izin vermesin, birlikteliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın inşallah diyerek bu tür dileklerimizi de iletmek istiyorum” dedi.
İlçe Jandarma Komutanı Urlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ilçeye bağlı taşra mahallelerinde görev yapan kolluk kuvvetleri olarak seçim güvenliğinin sağlanması için ellerinden gelen her türlü gayreti göstereceklerini ve önlemi aldıklarını belirterek, “Bu konuda, görülebilecek aksaklık olursa bunların bildirilmesini isteriz” diye konuştu. Urlu, Beyşehir’de tüm kamu kurumları ile birlikte uyumlu çalışma adına her türlü katkıyı vereceğinden şüphe duyulmamasını da sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!