Başkan Özaltun’a Teşekkür Plaketi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Özaltun’a Teşekkür Plaketi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 10:56

BEYŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÖZALTUN'A CAMİDEKİ İNŞAAT ÇALIŞMALARINA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ.

Konya’nın Beyşehir İlçesi Esentepe Kuba Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Mustafa Özkan, ibadethanenin tehlike arz ettiği için yıkılarak yenisi yapılan minareleri için inşaat çalışmaları esnasında verdiği destekten ötürü Başkan Özaltun’a plaket vererek, teşekkür etti.
Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Beyşehir’in bu dünyada görülebilecek cennet kentlerden birisi olduğunu belirtti. Bu güzel memlekete güzel hizmet ve işler yapmak için çaba sarf ettiklerini aktaran Özaltun, eğitim kurumları gibi cemaat yoğunluğuna sahip ibadethanelere de destek vermeye çalıştıklarını söyledi. Özaltun, “Gerek okullarımızda, gerek camilerimizde, gerekse mahallelerimizde elimizden geldiği kadarıyla, bütçemizin elverdiği ölçüde küçük de olsa katkılarımızın olmasını istiyoruz. Buna özen gösteriyoruz. Geçtiğimiz günlerde Esentepe’deki cami minare inşaatı için de mahalle muhtarımız, cami imamı ve dernek başkanımız ile birlikte ziyaretimize geldiler. İnşaat konusunda yardımcı olmamızı istediler. Biz de bütçemizin elverdiği ölçüde küçük ölçülerde katkıda bulunduk. Onlar da sağolsunlar, bugün bize teşekkür ziyareti yapmaya gelmişler. Biz aslında camide namaz kılarken hemşehrilerimizin ‘bu minareyi yapanlardan Allah razı olsun’ diyerek dua ettikleri zaman aslında teşekkürlerin ve ödüllerin en güzelini almış oluyoruz. Bizim asıl amacımız dualarını alabilmek” diye konuştu.
Esentepe Kuba Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Özkan, kendi imkanlarıyla inşaatın bitme şansının olmadığını vurgulayarak, “Çok büyük katkıları oldu. Allah razı olsun. Şu an camimizin minareleri bitti, hizmet vermeye başladı” dedi. Ziyarete, Esentepe Mahallesi Muhtarı Faruk Koçer ile Cami imamı Ahmet Uzun da eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!