Başkan Okay: Terör örgütünün eylemleri bizleri yıldırmayacak

Güncelleme Tarihi:

Başkan Okay: Terör örgütünün eylemleri bizleri yıldırmayacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2016 10:00

Başkan Okay: Terör örgütünün eylemleri bizleri yıldırmayacak

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, PKK terör örgütünün saldırılarını kınayarak, "Çözülme sürecine giren hain terör örgütünün eylemleri bizleri yıldırmayacak" dedi.

Başkan Okay, bölgesinde ve topraklarında huzuru sağlamak için görevinin başında olan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı hain saldırıların artarak devam ettiğini söyledi. Saldırıların güvenlik güçlerini ve milleti asla yıldırmayacağını kaydeden Okay, şöyle devam etti:

"Sınırda ve sınır ötesinde huzuru tesis etmek için mücadele eden silahlı kuvvetlerimizin bu mücadelesine bizlerde dik duruşumuzla destek olacağız. 15 Temmuz sürecinde hain darbecilere karşı nasıl göğsümüzü siper ettiysek, bölücü terör örgütlerine karşı da aynı duruşu sergileyeceğiz. Amacı milleti bölmek olan bu hainler emellerine asla ulaşamayacak. Son çırpınışlarını sergileyen PKK terör örgütü, hainliklerinin bedelini hem Türk Silahlı Kuvvetlerinden hem de bölge halkından fazlasıyla ödemektedir. Çözülme sürecine giren hain terör örgütünün eylemleri bizleri yıldırmayacak. Bu süreçte şehitlerimiz ve gazilerimiz olmaktadır. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Dik durmaya ve devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!