Başkan Okay, esnafı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Başkan Okay, esnafı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2017 14:10

Başkan Okay, esnafı ziyaret etti

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkanı Necati Okay, Trabzon Caddesi'nde ki bir berberi ziyaret edip çay simit eşliğinde sohbet etti.
Her salı farklı mekanları ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelmeyi geleneksel hale getiren Necati Okay, bu salı da aldığı simitlerle berber dükkanını ziyaret etti. Okay'ı gören çevredeki esnaf da berber dükkanına girip çay simit eşliğinde sohbet ettiler. Esnafın bir çok konuya hakim olduğunu ifade eden Okay, yapılan hizmetlerin olumlu olumsuz tüm yansımalarını esnafın iyi bildiğini, söyledi. Okay, şöyle konuştu:
"Bizlerde yapmamız gerekeni yapıyor ve vatandaşımızın mağduriyetini gideriyoruz. Bugün berber kardeşimizin iş yerinde çevredeki esnaflarla da bir araya geldik. Güzel bir sohbet oldu. Şehrimizin sorunlarını tartışarak çözümü konusunda görüş önerileri ortaya koyduk. Esnafımız vatandaşımızın nabzını tutuyor. Onların fikir ve düşünceleri bizler için son derece önemlidir. Her hafta olduğu gibi bu haftada bu gibi ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonrada bu gibi ziyaretleri sürdüreceğiz. Ben esnaf kardeşlerimize hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum. Yapmış olduğumuz hizmetlere yönelik iyi düşüncelerini mutlulukla karşılıyorum. Önerdikleri çözümler için de değerlendirme yapacağımın altını çizmek istiyorum."
Esnaf da Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!