Başkan Nevzat Doğan 3 yıllık faaliyetlerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Nevzat Doğan 3 yıllık faaliyetlerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 13:54

Başkan Nevzat Doğan 3 yıllık faaliyetlerini anlattı

Haberin Devamı

Çağla DAŞCI/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT Belediye Başkanı Nevzat Doğan 3 yılda belediye olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi vererek, belediyenin gelirlerini 4 katına çıkardıklarını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, belediye başkanlığı döneminde son 3 yılda yapılan faaliyetleri anlattı. Cumhuriyet Parkı içerisinde bulunan bir kafede gerçekleşen basın toplantısında Doğan, gerçekleştirilen çalışmaları sinevizyonda aktardı. Nevzat Doğan belediye olarak 60 milyon lira olan bütçelerini neredeyse 4 katına çıkardıklarını belirterek, "Belediyemiz bu sene 20 milyon liralık bir bütçeyle kapadı. Yeni dönem 2017 hedefimiz 240 milyon. Başladığımızda 60 milyon civarındaki bütçe neredeyse 4 katına gelmiş oluyor. Ama bu şehrin gelirlerinin çok daha yukarılara çıkacağı belediyemiz alt yapısına sahip artık. Kayıp kaçaklar hemen hemen neredeyse hiç yok. Bütçeyi büyütecek imkanları zorluyoruz" dedi.

Doğan, Down kafe açacaklarını açıklayarak, "Şimdi engellilerimizle ilgili bir ilk olan Down Kafe'yi açacağız. Bu kafe Türkiye'de bir yerde var ve buradaki de ikincisi oluyor. Çok beğeneceğiniz bir kafe. Şıkır şıkır oldu. Tüm engelli çocuklarımızın ve down sendromlu çocuklarımızın kullanacağı bir kafe ve özellikle down sendromlu çocuklarımız çalışacak orada. İzmit Belediyesi birçok anlamda Türkiye'de ilkleri yapan bir belediyedir. Emzirme ünitelerimiz Türkiye'de bir ilktir ve Sağlık Bakanlığı'na da ilham vermiştir. Bu projenin benzerlerini de başka illerde uygulamaya geçirmişlerdir. Türkiye'de örnek olduk. Muhtarlık gününü de örneğin ilk uygulamalarını biz yaptık" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!