Başkan Mete Memiş'ten taziye mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Mete Memişten taziye mesajı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2016 13:48

Başkan Mete Memiş'ten taziye mesajı

Haberin Devamı

BAYBURT(DHA) - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İstanbul'da bombalı saldırı sonucu çok sayıda polis ve vatandaşın şehit düşmesi nedeniyle mesaj yayınladı.

Mesajında hain saldırıların Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını vurgulayan Başkan Memiş, şu ifadelere yer verdi:

“İstanbul Beşiktaş'ta bölücü terör örgütü tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu aralarında ilimiz Sorkunlu Köyü nüfusuna kayıtlı Hamit Şahin kardeşimizin de bulunduğu çok sayıda polis ve sivil vatandaşımızın şehit düştüğü, birçoğunun da yaralandığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ülkemizin birliğine ve huzuruna kasteden bu hain saldırıyı destekleyen şer odakları ve onların taşeronluğunu yapan hain ve bölücü terör örgütü bilsin ki bu aziz milletin birliğini ve beraberliğini hiç bir zaman bozamayacaklardır. Bir kez daha bu alçak ve hain saldırıyı lanetliyor, Hamit Şahin kardeşimizin şahsında tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza ise yüce Rabbimizden acil şifalar vermesini niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!