Başkan Memiş’ten 10 Kasım mesajı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Memiş’ten 10 Kasım mesajı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 12:59

Başkan Memiş’ten 10 Kasım mesajı

Haberin Devamı

BAYBURT(DHA) - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyeti kurarken hayali olan muasır medeniyetler seviyesinin üstünde bir devlet hayaline her geçen gün daha da yaklaşıldığını ifade eden Başkan Mete Memiş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal saygın bir lider ve komutan olarak, ecdat yadigârı vatan topraklarının savunulmasında, milletimizin istiklale kavuşma mücadelesinde önderlik yapmıştır. Cumhuriyetimizi bu toprakların tüm renklerini kaynaştırarak inşa eden Gazi Mustafa Kemal, milletimizi ortak bir ideal etrafında birleştirmeyi başararak aziz milletimize, Türkiye’nin bağımsızlığı ülküsünü benimsetmiştir. Kendini en son karanlık 15 Temmuz gecesi gösteren milli irade ile demokratik işleyişin kesintilere uğraması sorunuyla bir kez daha yüzleşen ülkemiz milli birlik ve beraberliğiyle o karanlık geceyi Allah’ın izniyle aydınlık bir güne çevirmiş ve Türkiye’mizin her zamankinden kararlı adımlarla istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam etmesini sağlamıştır. Bu büyük başarıda kuşkusuz Gazi Mustafa Kemal’in hayalleriyle birlikte milletimizin gayretinin, kardeşlik azminin ve ülkesine olan bağlılığının büyük payı bulunuyor. Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 78. yıl dönümünde bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyorum."
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!