Başkan Kurtulan’dan Sufoder’e Destek

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kurtulan’dan Sufoder’e Destek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 15:53

BAŞKAN KURTULAN'DAN SUFODER'E DESTEK

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Suuçtu Fotoğraf Derneği’ni (SUFODER) ziyaret etti.
Mustafakemalpaşa’da fotoğraf sanatını sevdirmek amacıyla 2012 yılından itibaren fotoğrafçıları söyleşi ve sunum etkinliklerinde buluşturan SUFODER, Ekim ayı toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Mustafakemalpaşa, Karacabey, Bursa, Balıkesir ve İstanbul’dan gelen fotoğrafçıların katılımıyla yapılan SUFODER toplantısına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’da katıldı. Mustafakemalpaşa’da fotoğraf sanatına yönelik ilginin son yıllarda artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurtulan, "Fotoğraf, görmek ve gördüğünü sanata çevirmenin adıdır. Belediye olarak fotoğraf sanatının yaygınlaşmasına büyük önem ve destek veriyoruz. Her yıl düzenlediğimiz foto maratonlarla fotoğraf ustalarını Mustafakemalpaşa’da buluşturuyoruz. Objektiflerini bu kentin değerlerine çeviren fotoğraf severler, eserleriyle güzellikleri geleceğe taşırken, sanatsal birikime de büyük katkı sağlıyor. Uğur Böceği Kültür Merkezi eğitimlerinde de her yaştan insana fotoğraf sanatı kursu veren usta bir kadromuz var. Fotoğrafa gösterilen bu ilginin artması gelecekte Mustafakemalpaşa’yı bu alanda ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil edecek sanatçıların çıkmasına olanak sağlayacaktır. Fotoğraf sevgisini herkese ulaştırmak için emek veren tüm fotoğraf gönüllüklerine teşekkür ediyorum" dedi.
SUFODER Başkanı Feridun Arslan ise derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Kurtulan’a bilgiler vererek, fotoğraf kurslarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, SUFODER Fotoğraf Sunumu ve Söyleşi Gecesi’nde fotoğraf yarışmalarında dereceye girenleri kutlayarak, plaket verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!