Başkan Kurt Sosyal Yardımlaşma Dernek Üyeleriyle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kurt Sosyal Yardımlaşma Dernek Üyeleriyle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2015 16:53

ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KAZIM KURT, BARDAKÇI KÖYÜ KALKINDIRMA, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ.

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Bardakçı Köyü Kalkındırma, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir araya geldi.
Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Altın, Yönetim Kurulu ve dernek üyelerinin bulunduğu ziyarette Başkan Kurt, yeni kurulan yönetime ve Hasan Hüseyin Altın’a hayırlı olsun dileğinde bulunarak başarılar diledi. Başkan Kurt, vatandaşların sorunlarını bildiğini bunun için hedef koyduğunu ve çözüme kavuşturmak için çalıştığını belirterek, “Bu 4 yıllık sürede, benim bir tane büyük hedefim var. Odunpazarı bölgesindeki bu köhnemiş yerleri dönüştürmek. Bu işi yapamazsam politikayı bırakırım. Bu iş için desteğiniz, arkamda durmanız lazım. Buraya uzlaşmaya geldiğimiz zaman, insanların daha anlayışlı olması lazım. Ufak tefek sorunlardan kavga edersek işimiz uzar. Ortak noktada buluşup sorununuzu çözmemiz gerekli. Benim anlayışıma göre belediyenin görevi şudur; Düzgün sokak, düzgün cadde, alt yapısı tamamlanmış bir merkez, çocuklar için oyun alanları, kadınlar için iş merkezleri, muhtarlar için toplantı salonları yaratmak. Belediye olarak biz bunları nasıl olsa yapacağız. Sosyal demokrat bir belediye olarak, halkla kaynaşmak zorundayız. Bunun için bu mekânları yapmamız lazım. Nasıl yapacağız? Düzenlemeler ve dönüştürme içinde bunları da çözerek” dedi.
Sanayi Çarşısı projelerinden bahseden Başkan Kurt konuşmasının devamındaysa şu ifadelere yer verdi:
“Sanayi çarşısına bağlı olarak, buraları da şehir merkezine çok daha yakın hale getireceğiz. Köprübaşına gitmeniz için araca binmeniz gerekiyor. Merkez Sanayi Çarşısı olsa buralara yürüye yürüye gidersin. Böyle bir şey olacak. Erenköy, Emek, Yenidoğan, Gündoğdu, Huzur, Gökmeydan. Bunların tamamı Sanayi Çarşısı’ndaki alana yürüyerek gelebilmeli. Sanayi Çarşısı’na biz Belediye, Kaymakamlık, Tapu Dairesi koyacağız. Dolayısıyla orada ister istemez farklı bir merkez yaratacağız. Ona göre de meydanı, otoparkı, çoluk çocuk için çocuk merkezleri olacak.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!