Başkan Kumbaracı, Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Kumbaracı, Cumhuriyet Bayramı’nı Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 14:31

AK PARTİ MANİSA İL KADIN KOLLARI BAŞKANI FİSUN KUMBARACI, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DOLAYISIYLA BİR KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Kumbaracı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına doğru adım adım ilerlerken, ülkemizin gelişmiş demokrasiler arasında hak ettiği yeri alması yönünde hedeflerimizi bir bir hayata geçirmenin, daha da büyük hedefler belirlemenin gururunu taşıyoruz. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece, gerek ulusal gerekse uluslararası arenada ayakları daha sağlam yere basan bir Türkiye olmamız için hiçbir engel yoktur. Ekonomimiz, uluslararası itibarımız kendini önümüzdeki süreçte çok daha güçlü bir şekilde gösterecektir. Hedefimiz bugün 92. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına yükseltmek, çok daha müreffeh bir hale getirmektir. Bizler, esarete karşı verdikleri destansı mücadeleyle bağımsızlığımızı kazanan, Cumhuriyetimizi miras bırakan aziz kahramanlarımızdan ilham ve güç alarak bunu gerçekleştirecek bir güce sahibiz. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, canlarını feda ederek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle minnetle anıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!